Trykk enter

OPPDRAGSTITTEL

  Trykk enter

  Blog

  Digitale Oppdrag
  apr 29 th, 2016
  Nyheter Ingen kommentarer

  Vil du ha gode tilbud fra dyktige freelancere?

  office-616005_1280

  Når legger ut et oppdrag på Digitaleoppdrag.no, for å få tilbud fra freelancere er det flere ting du kan gjøre for å skape klarhet i hva du ønsker. Har du vage og generelle beskrivelser, kan det bli vanskelig å forstå hva oppdraget går ut på, og det kan oppstå misforståelser når freelanceren begynner på oppdraget ditt.

  Beskriv oppdraget så godt det lar seg gjøre

  La oss si du ønsker å få laget en nettside til din bedrift. Den beste måten å beskrive dette på, er å fortelle hva du ønsker med nettsiden. Hva er målet ditt? Skriv noen ord om hva du vil med nettsiden. Videre bør du fortelle hva slags funksjoner du vil nettsiden skal ha.

  • Skal du ha en blogg?
  • Skal du ha en påmelding til nyhetsbrev?
  • Skal det bestilles noe fra nettsiden din? I så fall, hvordan ser du for deg dette?
  • Hva slags type webdesign ønsker du?
  • Skal du ha mulighet for å dele artikler i sosiale medier?
  • Finnes det noen sider du er inspirert av?
  • Har du et foretrukket CMS?
  • Kjenner du til noen plugins du ønsker å bruke?

  Husk at freelancerne byr på oppdraget, slik de oppfatter det skal utføres. Derfor bli det ikke riktig å legge til funksjoner underveis i kommunikasjonen om pris allerede er avtalt. Da må du i såfall være åpen for å betale deretter.

   

  Ha en realistisk pris

  Fordelen med å bruke freelancere er at de som regel tar mindre betalt enn store webleverandører. Og når du er i en siuasjon som hos DigitaleOppdrag.no vil freelancerne «kjempe» om å gi deg det beste tilbudet. Dette betyr at du mest sannsynlig vil spare gode penger på å legge ut et oppdrag hos oss, i forhold om du kontakter en leverandør direkte.

  Dette betyr derimot ikke at du kan legge ut et oppdrag til skampris. Vær realistisk når du setter opp budsjettet ditt. Husk på at freelancere mest sannsynlig under den prisen du legger ut.

   

  Ha en åpen dialog

   

  For at du skal få det resultatet du ønsker deg, er det viktig at du har en åpen dialog både under budgivning, og også etter. Svar så godt du kan på eventuelle spørsmål dersom det er noe som ikke har kommet klart frem under oppdragsbeskrivelsen. Her på DigitaleOppdrag.no har du mulighet til å kommunisere med alle budgivere nettopp fordi du skal få utført oppdraget slik du ønsker.

   

  Masse lykke til og husk at vi nå har et tilbud hvor du kan spare 249kr for å legge ut et oppdrag!

   

   

  Kommenter