Trykk enter

OPPDRAGSTITTEL

  Trykk enter

  Blog

  Digitale Oppdrag
  des 22 nd, 2015
  Nyheter Ingen kommentarer

  Velkommen til alle beta-medlemmer

  Velkommen til alle nye medlemmer!

  Det har kommet inn gode tilbakemeldinger om tjenesten, og det er blitt pekt på ting som må fikses opp i. Dette vil det nå jobbes med frem til lanseringen som vil skje i løpet av februar. Som dere nok forstår, er det blitt fokusert på spre tjenesten mot freelancere nå i første omgang, før det markedsføres mot potensielle oppdragsgivere på nyåret.

  Sammen med småplukket på selve nettsiden, vil det til lansering og mulig bli gjort endringer mtp betaling for bruk av tjenesten. I utgangspunktet var tjenesten satt opp slik at en viss prosentandel av betalingen for oppdrag gikk til tjenesten. Dette har jeg bestemt meg for at vi ikke skal ta i bruk.

  Og bare dette bør gjøre DigitaleOppdrag.no attraktiv og kostnadsbesparende til sammenligning med andre alternativer.

  Når det er snakk om betaling av tjenesten handler dette om følgende:

  Pris for å sette inn annonser – i dag har vi 3 alternativer, ett gratis, en standard og en premium. Disse alternativene vil vi fortsette å ha til lansering, men det kan gjøres endringer på pris og antall annonser.

  Og så til det som gjelder dere:

  Det vil mest sannsynlig bli satt opp betaling i form av et kredittsystem. Altså, man kjøper seg ønsket antall «credits» som brukes til å by. Det vil ikke bli månedsavgifter, det vil ikke tas prosenter av omsetning, men det vil mest sannsynlig koste noe å by på oppdrag. Dette er ikke snakk om mye penger, men heller mikrotransaksjoner som tillater deg å komme med tilbud til oppdrag.

  Og som hos oppdragsgivere, vil det og være et gratis alternativ.

  Det er ikke helt ideelt å snakke om å ta penger, før en eventuell plan er på bordet – men jeg ønsker å være åpen og ærlig om hva som eventuelt kan komme. Og slik jeg ser på det, vil mikrotransaksjoner være betydelig bedre enn faste summer pr. måned og prosenter av omsetning. Eller hva?

  Oppfordring til ferdigstillelse av profiler

  Til lansering vil jeg og oppfordre alle til å ferdigstille sin profil. Jeg ser det er flere som har registrert seg, men som ikke dukker opp under «Profiler». Dette kan ha noe med å gjøre at man må fylle inn alle feltene under profil og kontodetaljer. Når dette er gjort, vil profilen din vises.

  Skulle dere ellers møte på bugs, eller ha forslag til ting som kan forbedres, kan dere sende en epost til kontakt@digitaleoppdrag.no.

  Så får jeg tilbakemeldinger om at mange har tro på tjenesten og håper den vil ta av – det håper jeg og! 🙂

  Ps. Sørg for å like facebooksiden!

  Vi snakkes

  Håkon Reine

   

  Kommenter