Trykk enter

OPPDRAGSTITTEL

  Trykk enter

  Blog

  Digitale Oppdrag
  apr 19 th, 2016
  Nyheter Ingen kommentarer

  Status for April

  app

  Hei!

  Beta-perioden nærmer seg nå slutten, og det har vært en lærerik prosess. Første lærdom går på TTT-prinsippet. Ting Tar Tid…

  Det er blitt brukt mye tid på tilsynelatende smårusk, som f. eks oversettelser, felt som skal være med i registreringen av et oppdrag, plassering av elementer for brukervennlighet, etc. Dette er som forventet når man skal bygge opp en slik tjeneste, allikevel har det tatt lenger tid enn forventet.

  Vi har siden desember i 2015 tilsammen 27 freelance-profiler registrert, noe som man må si er meget bra! Til nå er det blitt formidlet 2 oppdrag, noe som ikke er så aller verst mtp at markedsføringen har vært minimal til nå.

  Et grep vi har bestemt oss for å gjøre, er fjerne all avgift! Dette betyr at alle pengene du som oppdragsgiver betaler går rett til freelancer, uten ekstrakostnader. Og for deg som er freelancer betyr dette at pengene du tjener går rett i lomma. 🙂

  Dette er rimelig unikt for en tjeneste som DigitaleOppdrag. Hovedårsaken til at det ikke brukes en slik avgift, er fordi det skal være enklest og billigst mulig å komme i kontakt med freelancere og oppdragsgivere. At oppdragsgivere og freelancere skal komme i kontakt med hverandre og bidra til at hverandres business går fremover er vårt hovedmål, og da ser vi på en slik avgift som et potensielt hinder.

  Og når det kommer til pris, har vi nå et spesialtilbud når du legger ut et oppdrag. Du betaler 0kr og sparer dermed 249kr! 

  Til alle freelancere og oppdragsgivere, tusen takk for deres bidrag med verdifulle tilbakemeldinger! Tjenesten er fremdeles under utvikling, men er fullt ut funksjonell og alt ligger til rette for at du vil bli fornøyd enten du er oppdragsgiver eller freelancer.

  Ps. Husk å lik vår facebookside!

  Digitalt hilsen

  Håkon

   

  Kommenter