Trykk enter

OPPDRAGSTITTEL

  Trykk enter

  Vårt mål er å bli norges foretrukne tjeneste for oppdragsgivere og freelancere og på denne måten kunne skape et godt miljø rundt digitale oppdrag. Vi ønsker å spare deg for tiden det vil ta å finne den riktige utvikleren, og som webdesigner vil du spare tid og penger på markedsføring.

  Til forskjell fra andre anbudsleverandører der ute prøver å dekke alle arbeidsområder og nisjer, ønsker vi å rendyrke lidenskapen rundt:

  • Webdesign og utvikling
  • Apputvikling
  • Grafisk design
  • Internettmarkedsføring

  Slik oppsto DigitaleOppdrag.no

  Våre grunnleggere har lang fartstid fra webutvikling og gründervirksomhet. Vi ønsker å dekke et behov for både freelancere/konsulenter og oppdragsgivere – for å spare begge parter for tid og penger.

  Derfor vil vi ha en så rendyrket og enkel tjeneste som mulig.

  Hvordan fungerer tjenesten?

  Som oppdragsgiver registrer du enkelt din konto og velger aktuell plan. Du betaler raskt, enkelt og trygt gjennom betalingsløsningen Stripe.

  Deretter beskriver du jobben du ønsker å få utført. Få med viktige detaljer, slik at det er enkelt for freelancerne å estimere budsjett og tidsbruk. Når dette er gjort, publiserer du oppdraget og det blir synlig på siden.

  Dersom du ønsker det, har du og muligheten til å invitere freelancere til å by på oppdraget ditt. Du kan se hver enkelt persons spesialiteter og kompetanse, og er det sammenheng mellom dette og oppdraget ditt anbefales det å invitere til å by.

  Er det skjulte kostnader eller avgifter?

  Nei. Det som er unikt for DigitaleOppdrag.no i forhold til konkurrerende nettsider, er at her betaler du ikke avgifter. Det vil alltid finnes gratis alternativer for å legge ut oppdrag! På andre tilsvarende sider, må du som regel betale en viss prosent til selve tjenesten, som f. eks 15%. Slik er det ikke her. Vi har valgt å ikke bruke denne avgiften, fordi vi mener det skal være enklest og billigst mulig å komme i kontakt med dyktige freelancere.

  Hvordan betaler jeg for arbeidet?

  Du betaler for å få utført jobben ved å betale oppdragstakeren slik dere blir enige om. DigitaleOppdrag.no skal ikke legge føringer for dette.

   

  Har du flere spørsmål? Send en mail og få svar i løpet av dagen:

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne

  Melding

   

  GRATIS

  0(Kr) for 90 dager

  Spesialtilbud (verdi 249kr)

  Legg ut opptil 5 oppdrag. Hvert oppdrag blir vist som fremhevet i 90 dager